Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
    • Порівняння (0)
    • Закладки (0)
Пн-Пт 10:00 - 19:00
Модні сонцезахисні окуляри

Сонцезахисні окуляри - це захист зору від надмірно яскравого сонця, ніжної шкіри навколо очей, всього обличчя від зайвих мімічних зморщок і модний аксесуар, сучасна стильна прикраса. Вони зберігають нашу молодість і прикрашають одночасно.

Останнім часом сонцезахисні окуляри стають дедалі більшими, яскравішими та вишуканішими. Дизайнери прийняли їх як заміну середньовічних карнавальних масок, популярних серед знаті як вишукана, дорога прикраса і спосіб залишитися не впізнаним. За цією аналогією намітилася тенденція до дедалі витонченіших форм (зірок, півмісяців, сердечок, ромбів тощо) і збільшення розмірів, інкрустації окулярів стразами та камінням.

Модними будуть яскраві неонові оправи з металу і пластику, стилізовані під тваринні мотиви, наприклад, зебру або леопарда, змію. А також яскраве дзеркальне скло під золото і срібло або скло з переходом кольору, що надає погляду загадковості. Ефектний вигляд матимуть окуляри, виконані на контрасті оправи і скла (наприклад, біла оправа і глибоке чорне скло).

Розмір окулярів у 2022 році буде модний максимально можливо великий, для вашого обличчя. Наймоднішою моделлю сонцезахисних окулярів сезону прогнозують «авіатори», які вже кілька років заслуговують на популярність у багатьох представників шоу-бізнесу. Ця форма окулярів пасує майже будь-якому типу обличчя, і тому випускають їх усі виробники, лише трохи модернізуючи з сезону в сезон.

Сонцезахисні окуляри - це сучасний аналог і симбіоз вуалі та маскарадної маски, що дає змогу кожному з нас відчути себе стильним, модним і красивим. Не забувайте і про те, що заощаджувати на якості сонцезахисних окулярів занадто не слід, оскільки неякісне скло може не тільки спотворювати картину навколишнього світу, а й негативно впливати на ваш зір.

Коментарі

Написати коментар