Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
    • Порівняння (0)
    • Закладки (0)
Пн-Пт 10:00 - 19:00
Наймодніші жіночі сонцезахисні окуляри в сезоні

Усім відомо, що сонцезахисні окуляри є не тільки запорукою здоров'я очей, а й чудовим стильним аксесуаром, який підкреслює і доповнює образ будь-якої людини. Водночас не можна применшувати їхнє значення, адже саме дрібниці часто визначають і виражають образ, а також відіграють важливу роль у вбранні. Які моделі сонячних окулярів будуть актуальні 2022 року, і які сюрпризи підготували нам дизайнери - дізнаємося просто зараз!

Ширше коло

Круглі окуляри є найактуальнішою формою на даний момент! На жаль, цей варіант підійде не всім. Але якщо у Вас обличчя квадратної, прямокутної або ж трикутної форми, то круглі сонцезахисні окуляри - саме те, що Вам потрібно! Вона Вам ідеально підійде.

Крім того, цікавими моделями є окуляри у формі крила метелика, "котячого ока", прямокутника або квадрата. Також увійдуть у моду окуляри у формі сердечка! Усі ці варіанти увійдуть у моду, а тому Вам потрібно всього лише визначитися з вибором.

Розмір має значення!

Багато хто з Вас упевнений, що розміри окулярів минулого року є максимальними. Однак це не межа! Розміри окулярів зростають буквально в геометричній прогресії, а тому у 2022 році вони стали ще більшими! У моду увійдуть величезні окуляри в половину обличчя, тож не дивуйтеся їм у сонячні дні.

Незмінна класика - авіатори

Популярність і актуальність сонцезахисних окулярів "авіатори" просто вражають! Вони вже довгий час не виходять з моди, і стали справжньою класикою, яка, як відомо, вічна. Тому якщо Вам симпатична ця форма, одягайте їх не роздумуючи! Цікаво також і те, що такі сонцезахисні окуляри носять усі категорії людей - від зірок шоу-бізнесу, до простих робітників.

Окуляри "авіатори" випускаються всіма виробниками сонцезахисних окулярів, відмінності лише у формах і колірних рішеннях. Вони пасують кожному, а тому такі окуляри мають безліч шанувальників по всьому світу.

Коментарі

Написати коментар